12.11.09

La credibilitat dels partits polítics avui


Es podran dirigir preguntes a aquest acte des de l'esdeveniment creat al Facebook o enviant un correu a llopasfera@gmail.com, tant abans de l'acte com durant la celebració del mateix.

21.9.09

Premis a l'octubre

Premis Blocs Catalunya.
El proper 2 d'octubre se celebrarà a Vic l'acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2009.
A la categoria de Blocs personals hi trobem, com a finalista, el blog vilapou.
Premis Blocs del Maresme.
I el 24 d'octubre a Pineda, el Diari Maresme ha organitzat l'entrega dels II Premis Blocs del Maresme.
En aquest cas podem trobar, a la categoria de Cultura el bloc Copy is right i a la de Política el Bloc de Montserrat Candini.
També en aquests premis hi veiem, a la categoria de Societat el bloc de la maresmesfera, una iniciativa de Josep Barri.
Aquests Premis són per votació popular que podeu realitzar en aquest enllaç.
Enhorabona i sort a tots!!

19.7.09

19.6.09

3a Trobada

Ja fa quasi un any de la 2a trobada de gent de Calella relacionada amb el món dels blogs i de totes aquelles aplicacions que anomenem 2.0 (xarxes socials, Facebook, Flickr, twitter, ...).
Com que tot això evoluciona d'una manera rapidíssima i per tal d'anar-ne parlant, estaria bé que ens tornéssim a trobar al voltant d'una taula, no?

Què tal un sopar el divendres 17 de juliol?
Bé, no? Doncs, a 2 quarts de 10 a Cal Tio Joan

La invitació és oberta a qualsevol persona que estigui vinculada o interessada en aquests temes (cada vegada els límits estan més difuminats...).
La primera vegada vam ser 7, la segona 14, ara.... com a mínim 21...

--------------------------------------
Han confirmat la seva assistència, de moment:
vilapou (Josep Barri), Montserrat Candini, Saül Gordillo, Carme Guri, Jordi Sitjà, Enric Sivianes, Alfred Lieury, Jordi Verdura, Christian Negre (Applejux), Lorena Sanchez, Dolors Lieury, Quim Lloret, Ferran Muñoz

22.3.09

2es Jornades de la Catosfera

Els dies 27, 28 i 29 de març se celebraran a Granollers les 2es Jornades de la Catosfera "CDigital 09 Granollers".
La discussió al voltant de la blogosfera catalana, la Catosfera, i la web 2.0 a Catalunya serà la base dels debats oberts i les ponències que tractaran diversos temes com com ara els videoblogs, els open politics, les xarxes socials o el moviment emprenedor entre d'altres.
I entre tots els que hi intervindran podrem trobar-hi dos calellencs: en Saül Gordillo que parlarà sobre "La Construcció de la veritat" i en Josep Barri a la ponència sobre "Xarxes catosfèriques" on presentarà la Maresmesfera.

13.1.09

Google Friend Connect

Acabem d'incorporar a la llopasfera l'aplicació Google Friend Connect, que podeu trobar a la columna de la dreta. És una aplicació que serveix per interconnectar usuaris que tinguin un compte a Google, Yahoo, AIM o OpenID, per exemple. Amb el temps aquesta identificació servirà per a unificar processos d'integració en xarxes socials o recursos de pàgines webs i facilitar la seva funcionalitat.
Només hi heu d'entrar la vostra identificació.
La Llopasfera © 2008 Template by:
SkinCorner