27.7.08

Militància llopasfèrica


7 comentaris :

Anònim ha dit...

Sí, sí, jo ja us ho vaig dir que...
veig un estand a la 28a Fira de Calella folrat de blogs, webs, flickrs, twitters, plurks... llopasferencs,
amb tot un assortiment de "marxandaising" per poder adquirir: gorres, bolis, estoretes per mauses, samarretes T per nois i samarretes de tirants per noies, sarronets i bolsos, espardenyes i menorquines –tinc una mica de tírria a les crocks– en fi, tota una botiga la qual també serà a la xarxa i des d'on et podràs baixar el salvapantalles llopasferenc.

llopasfera ha dit...

Escolti anònim, vostè té moltes idees i molt interessants. No podríem quedar unh dia per anar posant fil a l'agulla? És que la Fira s'acosta i peles són peles...

Anònim ha dit...

d'idees i bona voluntat la que vulgui... però de peles...
ailàs! que no me'n sobren pas per invertir a la benvinguda llopasfera ;-(

Anònim ha dit...

Els politons de la llopasfera poden ajudar a finançar-nos. Només fa falta trobar la cançó de l'estiu!. vilapou?. Alguna proposta coblística (???)?.

vilapou ha dit...

Evidentment, "Record de Calella".

Anònim ha dit...

Veig que això s'anima!
... doncs jo que continuo veient l'estand a la 28aFira, i com a "ganxu" una taula amb unes tapetes inspirades en el disseny de l'arroba llopasfèrica; tal com va fer l'hivern passat la Carme Ruscalleda reconvertint quadres del fons d'art del Museu de Pintura, en uns plats ben pictòrics.

llopasfera ha dit...

Bé, doncs només és qüestió de que "algú" comenci a fer la gestió per aconseguir l'estand. Tot el demés vindrà rodat, segur.

La Llopasfera © 2008 Template by:
SkinCorner